Activiteiten

20+ Kring

Afgelopen seizoen was deze kring om de vier weken samen, om van hart tot hart te praten over het geloof, de groep bestaat momenteel uit 10 mensen (vnl. twintigers) en staat open voor anderen die ook geïnteresseerd zijn. Voor het komend seizoen willen we graag samen verder. Onze eerste bijeenkomst staat gepland op dinsdag 25 september. Meer informatie bij ds. Inge Eckhardt. 

Geloofsgesprek

Voor wie verlangt naar een basiscursus ‘Geloven’ of overweegt Belijdenis te doen; opgelet! In het komend seizoen start er weer een nieuwe groep. Er is al een aanmelding, kom jij het gesprek verrijken? 

 

Heb je interesse?

Een zonnig Welkomweekend

“God maakt vrij, in die hoop, leven wij”…zo galmde het over Zuilichem heen, zodat het bij mensen thuis te horen was op zondag 9 september. Op strobalen zitten mensen van verschillende huize en dorpen in de openluchtdienst bij Sjaak en Bea van ‘t Hoog, er wordt geluisterd naar de verschillende muziekgroepen onder leiding van Marita van Maaren en Appie de With.

Bijbelkring 2018/2019

Data bekend.

In het nieuwe seizoen zullen weer twee Bijbelkringen worden gehouden. Eén kring wordt gehouden op een aantal vrijdagavonden en één kring op een aantal donderdagochtenden.

Donderdagochtend kring:

In een 8-tal bijeenkomsten bespreken we op de donderdagochtenden het bijbelboek, de brief aan de Hebreeën.